Tenisztábor 2021

2019. április 04. 20:50

Tenisztábor 2021 – már lehet jelentkezni!

A Pasarét Tenisziskola idén is szeretettel várja a 6-14 éves korú gyerekeket nyári intenzív tenisztáborába. A patinás, nagy hagyományokat őrző Pasaréti pályákon a sok száz sportoló között az Ön gyermeke is igazán átérezheti a sportszeretetet, a friss levegőn mozgás örömét, a csapatszellemet. 

Nálunk minden edzésen két jól képzett szakedző foglalkozik a gyerekekkel, külön a kezdő és haladó szintű játékosokkal. A teniszfoglalkozásokhoz minden eszközt biztosítunk, de akinek van saját teniszütője, lehetőség szerint hozza magával. Teniszcipőt, vagy simatalpú sportcipőt kérünk az edzésekhez. Kérjük továbbá, ne feledkezzenek meg a napvédelemről sem, sapka, kendő, naptej szükséges lehet.

Az edzések közti szünetekben a gyerekek igénye szerint focizunk, tollasozunk, kosarazunk, ping-pongozunk, twisterezünk, kincskeresőzünk, társasozunk, vagy kreatív foglalkozásokat végzünk. A kisebbek számára egy játszótér is rendelkezésre áll a sportközpont területén, de tapasztalatunk szerint az edzőkkel közös csapatjátékok a legnépszerűbbek.

Napi program:

8.00-9.00-     Érkezés: Pasarét Vasas Sporttelep Hermann Ottó utcai parkolójánál

9.00-9.30-   Bemelegítés (foci, tollas, kidobós...)

9.30-10.00- Tízórai

10.00-12.00- Teniszedzés (kezdő/haladó)

12.00-13.00- Ebéd

13.00-14.00- Szabadprogram (foci, tollas, ping-pong, társasjátékok) 

14.00-15.30- Teniszedzés (kezdő/haladó) 

15.30-16.00- Uzsonna 

16.00- Szabadprogram (foci, tollas, ping-pong, társasjátékok), távozás

A tábor ára: 35. 000 Ft/fő/hét. Testvérek jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk. Az ár magába foglalja a tízórait, az ebédet, uzsonnát és innivalót. Speciális étrendet is figyelembe tudunk venni, kérjük, a fizetési határidőig jelezzék igényüket.

Fizetési módok:

- átutalással a Pasa Tenisz OTP Banknál vezetett 11702043-20003658 számú bankszámlájára vagy készpénzben a teniszirodában. Fizetési és jelentkezési határidő: 

2021. június 25.

A  következő turnusokban indul tábor:

2021. június 28 - július 2.

Jelentkezési határidő: táborainkra legtöbbször csak korlátozott számban állnak rendelkezésre helyek, a helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. Jelentkezést követően négy hétig tartjuk fenn a táborozó számára a helyet, ez idő alatt kérjük a tábor díját befizetni szíveskedjenek. Amennyiben nem történik meg a befizetés, újbóli jelentkezés szükséges a hely fenntartásához. Emailes jelentkezés esetén a visszaigazolást követően tekintjük elfogadottnak jelentkezésüket.

A tábor lemondása esetén a turnus díjának visszatérítése az alábbi feltételekkel lehetséges: 

Fizetési határidőt megelőzően : 100% visszatérítés. 

A Fizetési határidőtől- turnus kezdetét megelőző péntekig: 50%-os visszatérítés lehetséges.

Turnus kezdetét megelőző péntektől: nincs lehetőség az összeg visszatérítésére. 

Abban az esetben, ha a tábor kezdete előtt a táborozó helyét egy másik táborozó betölti a teljes tábordíj visszatérítésére is lehetőség van.

Az egyes turnusok minimum 10 fő jelentkezésekor indulnak. Nem túl valószínű, de előfordulhat, hogy egy adott turnusra nem gyűlik elég jelentkező, így a turnust nem tudjuk elindítani. Ez esetben időben tájékoztatjuk az érintetteket és a teljes befizetett  tábori díjat visszatérítjük, vagy a jelentkező választhat másik, még üres hellyel rendelkező turnust is.

Szeretettel várjuk a gyerekeket! További kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésükre, forduljanak hozzánk bizalommal!

A Pasarét Tenisztábor csapata

Jelentkezés: poos.bence@gmail.com